Houd wespen buitende deur methorren

Op wespen in huis zit je vast niet te wachten. Met de aangekondigde wespenplaag zijn horren de beste oplossing om deze prikkende insecten buiten te houden.

Wespenplaag 2019

Volgens Meteo Nederland krijgen we deze zomer te maken met een wespenplaag. Dit heeft te maken met de zomer van 2018 waarbij onze zuiderburen vooral veel last hadden van wespen en wespenplagen. Door de zachte winter hebben veel wespen overleefd. Op dit moment zijn er nog niet veel wespen zichtbaar, alleen de werkers (zo’n 10% van de wespen) zijn buiten, dan overige 90% zit nog in de wespennesten. Verwacht wordt dat de echte wespenplaag halverwege augustus begint.

Met goede horren houd je insecten buiten de deur

Voorkomen dat wespen bij je naar binnen vliegen? Met horren zorg je ervoor dat je huis insectvrij blijft. Onze horren worden tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Zo zijn de horren naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren, ook verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Hierdoor past een hor altijd bij jouw interieurstijl en de kozijnkleur.

Hordeuren voor elke tuin of elk balkon

Loop je ‘s zomers graag van binnen naar buiten de tuin in? Naast onze plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Ook voor schuifpuien biedt onze schuivende hordeur een goede oplossing.

Alle modellen horren op een rij

  • Een rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk (dak)raam. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.
  • Een inzetrolhor heeft dezelfde gemakken als een inzethor en rolhor. Dit model heeft als voordeel dat het te monteren is zonder boren en zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen.
  • Een Luxaflex® inzethor kan door de geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten en zonder te boren of te schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draaikiep-ramen ontwikkeld.
  • Een vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, omdat hij vlak tegen het kozijn wordt gemonteerd. Er zijn verschillende montage mogelijkheden en dit model is zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • Bij onze plissé hordeuren wordt het zwarte of grijze gaas niet opgerold, maar gevouwen. De plissé hordeur Volare is standaard voorzien van een zelfklevende aluminium geleidingsstrip met een minimale hoogte van 3mm. De donkergrijze ketting, voorzien van een fluorescerende markering, valt bij schemering beter op en maakt tevens minder geluid dan zijn voorganger(s).
  • Rolhordeur Sencillo is uniek in haar soort want je kunt de deur op elke gewenste positie stoppen. Door de profieldiepte van slechts 25 mm met vlak gaas is deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen. Aan onderzijde is de rolhordeur standaard voorzien van een zelfklevende aluminium geleidingsstrip van 3 mm hoog en ook deze hordeur is voorzien van een donkergrijze ketting voorzien van fluorescerende witte markering waardoor deze bij schemer beter opvalt.

Ben je benieuwd naar onze Luxaflex® horren en de collectie NL Label horren? Kom langs in de winkel voor advies!

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.