De aanbiedingen van deze maand bij Binnenlandse Zaken

Alle acties van Binnenlandse Zaken

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 30-04-2018

Marmoleum all-in gelegd

Marmoleum Solid vloeren, all-in gelegd vanaf 62,95. De all-in prijs is inclusief kleuradvies aan huis, vloerinspectie en opmeten, eenmaal egaliseren, vakkundig leggen (recht gelegd) en 15 jaar garantie

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2018

2e Luxaflex hor met 50% korting

Niemand houdt van insecten in huis. Maar met het lekkere weer van dit moment is het wel fijn om de deur of het raam open te zetten. Horren bieden dan de uitkomst. Met speciaal pollengaas werken ze bovendien tegen hooikoorts.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2018

Luxaflex Duette en Plisse 4e kado

Haal extra privacy in huis met de Luxaflex Duette en Plissé en ontvang deze week elk 4e product kado! Met Duette en Plissé Shades van Luxaflex zijn er bijzonder veel opties om te personaliseren. Wij demonstreren ze graag in de winkel!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2018

4e meter Parade tapijt kado

ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Bijvoorbeeld voor in de slaapkamer? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Deze week bij [[winkelnaam]]: elke 4e meter Parade tapijt kado.

bekijk de actie